Amazing Charts User Board
Most Recent Posts
CANNOT UPDATE TO 9.1
by Raj1
failure to set up patient portal
by Sunil
05:34 PM
upgrading hard drive on main computer
by Dr_AJ
03:13 PM
Talking MACRA
by Rheo
08/26/16 10:35 PM
Comprehensive Primary Care Plus (CPC+) and AC support letter
by beagle
08/26/16 08:42 PM
COMPLETE FAILURE OF ACPM ON AUGUST 22 2016
by KrisM
08/26/16 03:09 PM
tracking med call outs
by mkweiss
08/26/16 02:51 PM
AC Transition to the Cloud?
by barcafan1990
08/25/16 04:53 PM
AC support must reencrypt .enc backup file before restoring
by koby
08/25/16 03:19 PM
How do people handle their chronic opiod patients?
by Bert
08/24/16 08:48 PM
Quest Order entry
by Marty_PA
08/23/16 04:33 PM
How to add signature to User Account
by immediatemed
08/23/16 10:59 AM
Updox and Scanner
by Marty_PA
08/22/16 04:52 PM
Mac and Parallels
by DrLee
08/21/16 05:14 PM
vaccine charge
by Bill
08/19/16 11:27 PM
Topic Options
#42159 - 03/07/12 06:16 PM Referring dr missing (medicare claims)
DrBernardStaff Offline
Member

Registered: 07/15/10
Posts: 44
Loc: Belvidere, NJ
We are using office ally to up load our claims. We finally have our medicare straightened out and the claims are getting to medicare. Now I have a problem with denials for referring dr. We do our own blood collections in the office, ekg, etc. The referring dr is the dr in our office. My old billing system, I would just fill in the dr here automatically when entering each visit. How do I make each visit show the referring as the dr here without having to add it to each medicare patients profile? I want to set this as a default.

Ruth

Top
#45974 - 06/12/12 11:38 PM Re: Referring dr missing (medicare claims) [Re: DrBernardStaff]
ynzynz Offline
Member

Registered: 10/27/05
Posts: 1
Loc: Annandale, VA
Thank you for your interesting post. I have recently started to use OA for submission of claims and have run into multitude of problems setting up the medicare carrier. The default settings of AC are causing some issues and I am also very interested in the ability to change those "default" settings. My wife is the office manager and she has utilized PC ACE Pro 32 for medicare submissions and now want to try using OA as it seems to work well for the other third party carriers.
However, even after setting up the EDI submitter ID for OA the exported file seems to have many field mismatches due to the 'default' settings. One of the AC techs suggested using the AC preferred 1500 format. I tried and the submission was rejected....

I think your post was very interesting and deserves much attention and I would welcome the help of the many users to make AC more user friendly.

Thank you.

Peter
_________________________
Peter D. Kim

Top

Moderator:  Indy, JBS, Sandeep 
Shout Box

Who's Online
0 registered (), 7 Guests and 5 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters
Bert 10793
JBS 2384
Sandeep 2163
Wendell365 2118
Leslie 1998
ryanjo 1955
Wayne 1889
Steven 1714
hockeyref 1654
Indy 1543
Newest Members
AnyDay, Rheo, MSaxton, robynclhc, ACPM New User
4256 Registered Users
Forum Stats
4256 Members
15 Forums
7551 Topics
68324 Posts

Max Online: 160 @ 10/14/15 08:53 PM