Amazing Charts User Board
Most Recent Posts
Four medication/eRx timesavers
by Bert
10:42 PM
receiving and sending medical records
by Bert
10:41 PM
Who is doing what for appointment reminders?
by Naeem
05/01/16 11:24 PM
Patient Centered Medical Home
by Tomastoria
04/30/16 01:48 PM
Escribing Controlled Substances
by Bert
04/30/16 12:17 AM
Prescriptions Authorized by "sa"
by Nephros
04/29/16 11:56 PM
Dragon Medical Templates
by jasonh
04/29/16 10:02 PM
I forgot what stage MU I attested for!
by Dr_AJ
04/29/16 07:27 PM
Lab Orders
by Marty_PA
04/28/16 04:08 PM
Windows 10 update issues
by joshuam
04/26/16 08:08 PM
help , computer crash
by bala
04/26/16 05:51 PM
Updox problems
by Shrinkrap
04/25/16 09:20 PM
MU2 Questions 2
by [email protected]
04/25/16 06:27 PM
Meaningful Use Stage 2 Questions
by [email protected]
04/25/16 06:24 PM
Syndromic Surveillance Data Submission
by melgulledge
04/25/16 05:11 PM
Topic Options
#42159 - 03/07/12 06:16 PM Referring dr missing (medicare claims)
DrBernardStaff Offline
Member

Registered: 07/15/10
Posts: 43
Loc: Belvidere, NJ
We are using office ally to up load our claims. We finally have our medicare straightened out and the claims are getting to medicare. Now I have a problem with denials for referring dr. We do our own blood collections in the office, ekg, etc. The referring dr is the dr in our office. My old billing system, I would just fill in the dr here automatically when entering each visit. How do I make each visit show the referring as the dr here without having to add it to each medicare patients profile? I want to set this as a default.

Ruth

Top
#45974 - 06/12/12 11:38 PM Re: Referring dr missing (medicare claims) [Re: DrBernardStaff]
ynzynz Offline
Member

Registered: 10/27/05
Posts: 1
Loc: Annandale, VA
Thank you for your interesting post. I have recently started to use OA for submission of claims and have run into multitude of problems setting up the medicare carrier. The default settings of AC are causing some issues and I am also very interested in the ability to change those "default" settings. My wife is the office manager and she has utilized PC ACE Pro 32 for medicare submissions and now want to try using OA as it seems to work well for the other third party carriers.
However, even after setting up the EDI submitter ID for OA the exported file seems to have many field mismatches due to the 'default' settings. One of the AC techs suggested using the AC preferred 1500 format. I tried and the submission was rejected....

I think your post was very interesting and deserves much attention and I would welcome the help of the many users to make AC more user friendly.

Thank you.

Peter
_________________________
Peter D. Kim

Top

Moderator:  Indy, JBS, Sandeep 
Shout Box

Who's Online
0 registered (), 2 Guests and 9 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters
Bert 10709
JBS 2362
Sandeep 2147
Wendell365 2107
Leslie 1998
ryanjo 1926
Wayne 1889
Steven 1714
hockeyref 1654
dgrauman 1521
Newest Members
anepyn, msindle, melgulledge, jcoles, davidtracy
4204 Registered Users
Forum Stats
4204 Members
15 Forums
7443 Topics
67588 Posts

Max Online: 160 @ 10/14/15 08:53 PM