Amazing Charts User Board
Most Recent Posts
Discharge for Non-Compliance
by Bert
04:47 AM
2 servers 1 database?
by Bert
08:22 PM
Services stopping
by carlfogel
09/28/16 11:39 PM
How do people handle their chronic opiod patients?
by mkweiss
09/28/16 04:44 PM
She Should Have Gone to Cornell...
by hockeyref
09/28/16 03:17 AM
FLU SHOT entry issue
by jimmie
09/27/16 07:18 PM
Amazing Charts Backup error
by Indy
09/27/16 02:43 PM
changing favorite prescriptions
by Bert
09/26/16 11:42 PM
AdvancedMD PM and AC EMR X-Link interface.
by gcarcamo
09/26/16 07:34 PM
Windows 10 Client problem
by koby
09/26/16 04:45 PM
Design Feedback - Functional and Mental Status
by [email protected]
09/26/16 03:53 PM
New Feature AC Design Feedback
by AlleyC
09/26/16 01:18 PM
Quest Order entry
by [email protected]
09/26/16 12:15 PM
Change "PLAN"
by Bert
09/26/16 02:23 AM
Portable device
by jimmie
09/26/16 01:23 AM
Topic Options
#42159 - 03/07/12 06:16 PM Referring dr missing (medicare claims)
DrBernardStaff Offline
Member

Registered: 07/15/10
Posts: 44
Loc: Belvidere, NJ
We are using office ally to up load our claims. We finally have our medicare straightened out and the claims are getting to medicare. Now I have a problem with denials for referring dr. We do our own blood collections in the office, ekg, etc. The referring dr is the dr in our office. My old billing system, I would just fill in the dr here automatically when entering each visit. How do I make each visit show the referring as the dr here without having to add it to each medicare patients profile? I want to set this as a default.

Ruth

Top
#45974 - 06/12/12 11:38 PM Re: Referring dr missing (medicare claims) [Re: DrBernardStaff]
ynzynz Offline
Member

Registered: 10/27/05
Posts: 1
Loc: Annandale, VA
Thank you for your interesting post. I have recently started to use OA for submission of claims and have run into multitude of problems setting up the medicare carrier. The default settings of AC are causing some issues and I am also very interested in the ability to change those "default" settings. My wife is the office manager and she has utilized PC ACE Pro 32 for medicare submissions and now want to try using OA as it seems to work well for the other third party carriers.
However, even after setting up the EDI submitter ID for OA the exported file seems to have many field mismatches due to the 'default' settings. One of the AC techs suggested using the AC preferred 1500 format. I tried and the submission was rejected....

I think your post was very interesting and deserves much attention and I would welcome the help of the many users to make AC more user friendly.

Thank you.

Peter
_________________________
Peter D. Kim

Top

Moderator:  Indy, JBS, Sandeep 
Shout Box

Who's Online
0 registered (), 3 Guests and 51 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters
Bert 10829
JBS 2385
Sandeep 2165
Wendell365 2127
Leslie 1998
ryanjo 1962
Wayne 1889
Steven 1714
hockeyref 1663
Indy 1545
Newest Members
Tscott, TristanL, angelab, ACross, CottonWeary
4273 Registered Users
Forum Stats
4273 Members
15 Forums
7582 Topics
68538 Posts

Max Online: 160 @ 10/14/15 08:53 PM