Amazing Charts User Board
Most Recent Posts
Dragon NaturallySpeaking Professional 13 Released
by DaleG
03:47 AM
Client Computer Install Issue - XML Parser
by demhaizar
03:37 AM
E-scribing Controlled Substances
by Bert
09:49 PM
Free Blue cross Michigan EDI for AC PM
by DCubed
09:47 PM
Best antivirus protection for server
by Bert
09:47 PM
duplicate social history entries
by Bert
09:43 PM
Where prescriptions are transmitted to
by ANSharda
07:15 PM
Eprescribe details
by ANSharda
07:12 PM
Duplicate charts
by Greg Phillips
05:08 PM
? Merge Duplicate Chart?
by Omar_Almaguer
04:47 PM
ACUC Boston
by DCubed
01:53 PM
Dragon and AC Cloud version
by DaleG
01:39 AM
Google Voice & Google Apps
by KEVIN
09/14/14 03:18 AM
Printed Item setting at bottom of Imported Documents page
by jhowland
09/12/14 11:50 AM
MedicScans
by Bert
09/11/14 02:30 AM
Topic Options
#42159 - 03/07/12 06:16 PM Referring dr missing (medicare claims)
DrBernardStaff Offline
Member

Registered: 07/15/10
Posts: 39
Loc: Belvidere, NJ
We are using office ally to up load our claims. We finally have our medicare straightened out and the claims are getting to medicare. Now I have a problem with denials for referring dr. We do our own blood collections in the office, ekg, etc. The referring dr is the dr in our office. My old billing system, I would just fill in the dr here automatically when entering each visit. How do I make each visit show the referring as the dr here without having to add it to each medicare patients profile? I want to set this as a default.

Ruth

Top
#45974 - 06/12/12 11:38 PM Re: Referring dr missing (medicare claims) [Re: DrBernardStaff]
ynzynz Offline
Member

Registered: 10/27/05
Posts: 1
Loc: Annandale, VA
Thank you for your interesting post. I have recently started to use OA for submission of claims and have run into multitude of problems setting up the medicare carrier. The default settings of AC are causing some issues and I am also very interested in the ability to change those "default" settings. My wife is the office manager and she has utilized PC ACE Pro 32 for medicare submissions and now want to try using OA as it seems to work well for the other third party carriers.
However, even after setting up the EDI submitter ID for OA the exported file seems to have many field mismatches due to the 'default' settings. One of the AC techs suggested using the AC preferred 1500 format. I tried and the submission was rejected....

I think your post was very interesting and deserves much attention and I would welcome the help of the many users to make AC more user friendly.

Thank you.

Peter
_________________________
Peter D. Kim

Top

Moderator:  Indy, Sandeep 
Shout Box

Who's Online
0 registered (), 5 Guests and 8 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters
Bert 9803
JBS 2106
Leslie 1965
Sandeep 1944
Wendell365 1870
ryanjo 1791
Wayne 1761
Steven 1690
hockeyref 1654
dgrauman 1507
Newest Members
slacavera, Omar_Almaguer, lpfpBiller, CSmith, RyterINC
3888 Registered Users