Amazing Charts User Board
Most Recent Posts
AC Amazing Backup Service
by JamesNT
Today at 12:36 AM
Endpoint and Firewall Group Buy - Sophos
by Indy
Today at 12:12 AM
IMPORT ITEMS/CATEGORIES
by Bert
Yesterday at 11:59 PM
Harris
by JamesNT
Yesterday at 06:23 PM
Installation Problem
by Tomastoria
Yesterday at 06:03 PM
Is anyone using patient online appointment self scheduling app?
by lynn
Yesterday at 06:44 AM
Billing companies update with AC integration
by pierre
09/19/17 11:17 PM
APP for iPhone - AC OnCall
by Indy
09/18/17 10:44 PM
Editing ICD-10 codes
by Tomastoria
09/17/17 10:22 PM
New Wish List
by Qaiser
09/16/17 05:53 PM
MOC points, Up To Date and Pri-Med
by jimmie
09/16/17 05:12 PM
Dragon Medical One in the Cloud
by jimmie
09/15/17 05:28 PM
CVS no longer active on eprescrition
by Bert
09/14/17 02:26 PM
Still recruiting
by dgrauman
09/12/17 06:51 AM
Employee Staff Personal Use of Office Computers Facebook Cell Phones
by Bert
09/05/17 01:22 AM
Topic Options
#42159 - 03/07/12 06:16 PM Referring dr missing (medicare claims)
DrBernardStaff Offline
Member

Registered: 07/15/10
Posts: 44
Loc: Belvidere, NJ
We are using office ally to up load our claims. We finally have our medicare straightened out and the claims are getting to medicare. Now I have a problem with denials for referring dr. We do our own blood collections in the office, ekg, etc. The referring dr is the dr in our office. My old billing system, I would just fill in the dr here automatically when entering each visit. How do I make each visit show the referring as the dr here without having to add it to each medicare patients profile? I want to set this as a default.

Ruth

Top
#45974 - 06/12/12 11:38 PM Re: Referring dr missing (medicare claims) [Re: DrBernardStaff]
ynzynz Offline
Member

Registered: 10/27/05
Posts: 1
Loc: Annandale, VA
Thank you for your interesting post. I have recently started to use OA for submission of claims and have run into multitude of problems setting up the medicare carrier. The default settings of AC are causing some issues and I am also very interested in the ability to change those "default" settings. My wife is the office manager and she has utilized PC ACE Pro 32 for medicare submissions and now want to try using OA as it seems to work well for the other third party carriers.
However, even after setting up the EDI submitter ID for OA the exported file seems to have many field mismatches due to the 'default' settings. One of the AC techs suggested using the AC preferred 1500 format. I tried and the submission was rejected....

I think your post was very interesting and deserves much attention and I would welcome the help of the many users to make AC more user friendly.

Thank you.

Peter
_________________________
Peter D. Kim

Top

Moderator:  Indy, JBS, Sandeep 
Shout Box

Who's Online
0 registered (), 11 Guests and 46 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters
Bert 11164
JBS 2466
Sandeep 2191
Wendell365 2177
Leslie 2002
ryanjo 1990
Wayne 1889
Steven 1716
Indy 1683
hockeyref 1669
Newest Members
BeeNP, Reed, vinodb, LIP, SEH
4396 Registered Users
Forum Stats
4396 Members
16 Forums
7801 Topics
70275 Posts

Max Online: 160 @ 10/14/15 08:53 PM