Amazing Charts User Board
Most Recent Posts
Practice Management and Billing
by Norm_Numerof
Today at 12:01 AM
Amazing Charts Hosted vs. Server
by BrandyVDK
Yesterday at 05:40 PM
New codes E78.0 no longer accepted
by koby
Yesterday at 05:40 PM
Windows 10 Client problem
by Sunil
Yesterday at 02:04 AM
Medicare Wellness TEMPLATE
by Boondoc
10/26/16 09:13 PM
Radio buttons
by Sunil
10/26/16 12:57 AM
Bonuses (ASAP) Thanks
by Bert
10/25/16 08:55 PM
all updox imports are failing
by Indy
10/24/16 05:58 PM
Undo Check-In
by Sunil
10/21/16 11:30 PM
New Feature AC Design Feedback
by Sandymar
10/21/16 10:00 PM
Patient Electronic Access
by zahn
10/20/16 12:11 AM
ACPM: NPI Not showing up in all the necessary fields on CMS-1500
by tcosta
10/19/16 03:10 PM
Letter Writer Template Form Fields
by JBS
10/19/16 02:31 PM
ACPM Bookkeeping Question
by JuliaPeds
10/18/16 11:40 PM
Reports - tips and tricks
by Marty_PA
10/18/16 11:30 PM
Topic Options
#42159 - 03/07/12 06:16 PM Referring dr missing (medicare claims)
DrBernardStaff Offline

Registered: 07/15/10
Posts: 44
Loc: Belvidere, NJ
We are using office ally to up load our claims. We finally have our medicare straightened out and the claims are getting to medicare. Now I have a problem with denials for referring dr. We do our own blood collections in the office, ekg, etc. The referring dr is the dr in our office. My old billing system, I would just fill in the dr here automatically when entering each visit. How do I make each visit show the referring as the dr here without having to add it to each medicare patients profile? I want to set this as a default.


#45974 - 06/12/12 11:38 PM Re: Referring dr missing (medicare claims) [Re: DrBernardStaff]
ynzynz Offline

Registered: 10/27/05
Posts: 1
Loc: Annandale, VA
Thank you for your interesting post. I have recently started to use OA for submission of claims and have run into multitude of problems setting up the medicare carrier. The default settings of AC are causing some issues and I am also very interested in the ability to change those "default" settings. My wife is the office manager and she has utilized PC ACE Pro 32 for medicare submissions and now want to try using OA as it seems to work well for the other third party carriers.
However, even after setting up the EDI submitter ID for OA the exported file seems to have many field mismatches due to the 'default' settings. One of the AC techs suggested using the AC preferred 1500 format. I tried and the submission was rejected....

I think your post was very interesting and deserves much attention and I would welcome the help of the many users to make AC more user friendly.

Thank you.

Peter D. Kim


Moderator:  Indy, JBS, Sandeep 
Shout Box

Who's Online
0 registered (), 6 Guests and 11 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters
Bert 10883
JBS 2390
Sandeep 2166
Wendell365 2132
Leslie 2002
ryanjo 1971
Wayne 1889
Steven 1714
hockeyref 1663
Indy 1556
Newest Members
pwrx, medgrad, TammyS, kellielara, BCFP
4278 Registered Users
Forum Stats
4278 Members
15 Forums
7608 Topics
68773 Posts

Max Online: 160 @ 10/14/15 08:53 PM