Amazing Charts User Board
Most Recent Posts
Automated processes are failing
by Bert
Today at 03:45 AM
Backup problems
by Tomastoria
06/25/16 03:06 PM
Amazing Academy Southwest
by [email protected]
06/24/16 02:58 PM
Chromebook
by jimmie
06/24/16 04:17 AM
Upload Your Templates
by Boondoc
06/24/16 01:09 AM
AC9 features
by beagle
06/23/16 10:40 PM
Multiple pharmacies
by beagle
06/23/16 10:37 PM
Unhandled exception has occurred...No room is available to display row
by Bert
06/23/16 10:24 PM
Spell Checking
by Boondoc
06/22/16 09:47 PM
Telephone service
by Boondoc
06/22/16 09:42 PM
Red X in Imported Items Letters to Patients
by Indy
06/22/16 07:37 PM
social history details deleted when open new note
by Boondoc
06/22/16 05:49 PM
Prescription dispensing on site
by Boondoc
06/22/16 05:48 PM
Pharmacy Updates
by JohnG
06/21/16 09:31 PM
Automated Tasks timing changes randomly
by barcafan1990
06/21/16 04:50 PM
Topic Options
#42159 - 03/07/12 06:16 PM Referring dr missing (medicare claims)
DrBernardStaff Offline
Member

Registered: 07/15/10
Posts: 44
Loc: Belvidere, NJ
We are using office ally to up load our claims. We finally have our medicare straightened out and the claims are getting to medicare. Now I have a problem with denials for referring dr. We do our own blood collections in the office, ekg, etc. The referring dr is the dr in our office. My old billing system, I would just fill in the dr here automatically when entering each visit. How do I make each visit show the referring as the dr here without having to add it to each medicare patients profile? I want to set this as a default.

Ruth

Top
#45974 - 06/12/12 11:38 PM Re: Referring dr missing (medicare claims) [Re: DrBernardStaff]
ynzynz Offline
Member

Registered: 10/27/05
Posts: 1
Loc: Annandale, VA
Thank you for your interesting post. I have recently started to use OA for submission of claims and have run into multitude of problems setting up the medicare carrier. The default settings of AC are causing some issues and I am also very interested in the ability to change those "default" settings. My wife is the office manager and she has utilized PC ACE Pro 32 for medicare submissions and now want to try using OA as it seems to work well for the other third party carriers.
However, even after setting up the EDI submitter ID for OA the exported file seems to have many field mismatches due to the 'default' settings. One of the AC techs suggested using the AC preferred 1500 format. I tried and the submission was rejected....

I think your post was very interesting and deserves much attention and I would welcome the help of the many users to make AC more user friendly.

Thank you.

Peter
_________________________
Peter D. Kim

Top

Moderator:  Indy, JBS, Sandeep 
Shout Box

Who's Online
0 registered (), 6 Guests and 6 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters
Bert 10739
JBS 2371
Sandeep 2153
Wendell365 2108
Leslie 1998
ryanjo 1940
Wayne 1889
Steven 1714
hockeyref 1654
Indy 1530
Newest Members
Joseph Underwood, YuraY2K, strobelgi, [email protected], dwilliams
4227 Registered Users
Forum Stats
4226 Members
15 Forums
7501 Topics
67915 Posts

Max Online: 160 @ 10/14/15 08:53 PM