Amazing Charts User Board
Most Recent Posts
Writing scripts in 9.3 and above
by Bert
Yesterday at 11:26 PM
backing up question
by Bert
Yesterday at 11:00 PM
Read Only Database
by Bert
Yesterday at 10:49 PM
Dragon Medical
by AmazingDave
05/22/17 05:52 PM
Gotoassist does not work
by Bert
05/16/17 04:52 PM
[BREAKING NEWS] Large-scale Cyber-attack [UPDATED 5/14/17]
by Bert
05/16/17 04:51 PM
Locum Tenens
by AnneMarie
05/15/17 04:36 PM
Help with replacing Server Hard Dirve
by Bert
05/14/17 08:15 PM
NCQA PCMH prevalidation for AC
by Raj1
05/14/17 05:23 AM
Sprucing up the office
by JamesNT
05/13/17 01:20 AM
Secure Direct Email Addresses
by Ted
05/11/17 09:59 PM
Appointment reminders - AC? Updox?
by Rando
05/10/17 01:01 PM
Still recruiting
by dgrauman
05/09/17 09:24 AM
Consent to disclose health information
by Bert
05/07/17 01:39 AM
Manual Verification Required
by Indy
05/05/17 06:35 PM
Topic Options
#42159 - 03/07/12 06:16 PM Referring dr missing (medicare claims)
DrBernardStaff Offline
Member

Registered: 07/15/10
Posts: 44
Loc: Belvidere, NJ
We are using office ally to up load our claims. We finally have our medicare straightened out and the claims are getting to medicare. Now I have a problem with denials for referring dr. We do our own blood collections in the office, ekg, etc. The referring dr is the dr in our office. My old billing system, I would just fill in the dr here automatically when entering each visit. How do I make each visit show the referring as the dr here without having to add it to each medicare patients profile? I want to set this as a default.

Ruth

Top
#45974 - 06/12/12 11:38 PM Re: Referring dr missing (medicare claims) [Re: DrBernardStaff]
ynzynz Offline
Member

Registered: 10/27/05
Posts: 1
Loc: Annandale, VA
Thank you for your interesting post. I have recently started to use OA for submission of claims and have run into multitude of problems setting up the medicare carrier. The default settings of AC are causing some issues and I am also very interested in the ability to change those "default" settings. My wife is the office manager and she has utilized PC ACE Pro 32 for medicare submissions and now want to try using OA as it seems to work well for the other third party carriers.
However, even after setting up the EDI submitter ID for OA the exported file seems to have many field mismatches due to the 'default' settings. One of the AC techs suggested using the AC preferred 1500 format. I tried and the submission was rejected....

I think your post was very interesting and deserves much attention and I would welcome the help of the many users to make AC more user friendly.

Thank you.

Peter
_________________________
Peter D. Kim

Top

Moderator:  Indy, JBS, Sandeep 
Shout Box

Who's Online
0 registered (), 1 Guest and 8 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters
Bert 11081
JBS 2449
Sandeep 2181
Wendell365 2163
Leslie 2002
ryanjo 1982
Wayne 1889
Steven 1716
hockeyref 1669
Indy 1640
Newest Members
KID1234, dojo, sunflowermedical, Kay730, ibiguj
4350 Registered Users
Forum Stats
4350 Members
16 Forums
7746 Topics
69814 Posts

Max Online: 160 @ 10/14/15 08:53 PM