Amazing Charts User Board
Most Recent Posts
E-Rx with Exostar, as Verizon will no longer support Controlled E-Rx
by Bert
Today at 07:19 AM
AC in the cloud vs. server based
by jimmie
Today at 06:07 AM
User preferences
by Tomastoria
Today at 03:30 AM
Free Up Space
by Boondoc
Yesterday at 08:18 PM
Archiving old patients from AC data base
by JamesNT
Yesterday at 05:14 PM
Printing growths charts
by Boondoc
Yesterday at 12:28 AM
MACRA/MIPS requirements for 2018
by Tiffany
02/20/18 04:15 PM
AC access slow, aka server is slow
by Bert
02/19/18 03:26 AM
Labs and Diagnostics.
by Dru
02/18/18 07:15 PM
sql 2012 sp4 update
by beagle
02/16/18 07:12 PM
Upgrade Costs?
by Bert
02/13/18 11:46 PM
Amazing Charts User Board Link
by Indy
02/13/18 12:20 AM
Structured family history
by DoctorMel
02/12/18 02:36 PM
Confidential information charting
by JBS
02/12/18 12:47 AM
MIPS/MACRA attestation
by joseph
02/11/18 09:20 PM
Topic Options
#42159 - 03/07/12 06:16 PM Referring dr missing (medicare claims)
DrBernardStaff Offline
Member

Registered: 07/15/10
Posts: 44
Loc: Belvidere, NJ
We are using office ally to up load our claims. We finally have our medicare straightened out and the claims are getting to medicare. Now I have a problem with denials for referring dr. We do our own blood collections in the office, ekg, etc. The referring dr is the dr in our office. My old billing system, I would just fill in the dr here automatically when entering each visit. How do I make each visit show the referring as the dr here without having to add it to each medicare patients profile? I want to set this as a default.

Ruth

Top
#45974 - 06/12/12 11:38 PM Re: Referring dr missing (medicare claims) [Re: DrBernardStaff]
ynzynz Offline
Member

Registered: 10/27/05
Posts: 1
Loc: Annandale, VA
Thank you for your interesting post. I have recently started to use OA for submission of claims and have run into multitude of problems setting up the medicare carrier. The default settings of AC are causing some issues and I am also very interested in the ability to change those "default" settings. My wife is the office manager and she has utilized PC ACE Pro 32 for medicare submissions and now want to try using OA as it seems to work well for the other third party carriers.
However, even after setting up the EDI submitter ID for OA the exported file seems to have many field mismatches due to the 'default' settings. One of the AC techs suggested using the AC preferred 1500 format. I tried and the submission was rejected....

I think your post was very interesting and deserves much attention and I would welcome the help of the many users to make AC more user friendly.

Thank you.

Peter
_________________________
Peter D. Kim

Top

Moderator:  Indy, JBS, Sandeep 
Shout Box

Who's Online
1 registered (Tomastoria), 11 Guests and 51 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters
Bert 11326
JBS 2510
Sandeep 2210
Wendell365 2193
ryanjo 2004
Leslie 2002
Wayne 1889
Indy 1744
Steven 1718
hockeyref 1673
Newest Members
Cronus, DanARS, lajohnston, JessieARS, Bunkee
4443 Registered Users
Forum Stats
4443 Members
16 Forums
7906 Topics
71084 Posts

Max Online: 186 @ 11/25/17 05:44 AM