Amazing Charts User Board
Most Recent Posts
how to disable chrome browser extensions, windows server domain
by JamesNT
12:21 AM
Ask an Updox Guy
by DoctorMel
11/21/17 09:53 PM
Backup Laptop
by AnneMarie
11/21/17 08:56 PM
An added feature under Harris
by AnneMarie
11/21/17 08:52 PM
Quality Payment Program Year 2: MIPS Highlights
by koby
11/21/17 08:36 AM
Medware
by Tomastoria
11/21/17 04:32 AM
Automated Vital Signs
by AmazingDave
11/20/17 08:23 PM
Upgrade to V9.4.4
by SteveH
11/19/17 07:59 PM
Cancer Registry
by DSimpson
11/19/17 03:27 AM
Censorship
by Bill
11/18/17 07:32 PM
Amazing Utilities
by GoBruins
11/17/17 06:29 PM
Problem with opening an Amazing Chart support ticket
by a_ramiz
11/17/17 03:20 PM
controlled substance electronic prescriptions
by jimmie
11/16/17 09:26 PM
Closing a Practice - Records Retention Question
by DManuele
11/16/17 03:44 PM
not sending Rx's to printer
by koby
11/16/17 01:16 PM
Topic Options
#42159 - 03/07/12 06:16 PM Referring dr missing (medicare claims)
DrBernardStaff Offline
Member

Registered: 07/15/10
Posts: 44
Loc: Belvidere, NJ
We are using office ally to up load our claims. We finally have our medicare straightened out and the claims are getting to medicare. Now I have a problem with denials for referring dr. We do our own blood collections in the office, ekg, etc. The referring dr is the dr in our office. My old billing system, I would just fill in the dr here automatically when entering each visit. How do I make each visit show the referring as the dr here without having to add it to each medicare patients profile? I want to set this as a default.

Ruth

Top
#45974 - 06/12/12 11:38 PM Re: Referring dr missing (medicare claims) [Re: DrBernardStaff]
ynzynz Offline
Member

Registered: 10/27/05
Posts: 1
Loc: Annandale, VA
Thank you for your interesting post. I have recently started to use OA for submission of claims and have run into multitude of problems setting up the medicare carrier. The default settings of AC are causing some issues and I am also very interested in the ability to change those "default" settings. My wife is the office manager and she has utilized PC ACE Pro 32 for medicare submissions and now want to try using OA as it seems to work well for the other third party carriers.
However, even after setting up the EDI submitter ID for OA the exported file seems to have many field mismatches due to the 'default' settings. One of the AC techs suggested using the AC preferred 1500 format. I tried and the submission was rejected....

I think your post was very interesting and deserves much attention and I would welcome the help of the many users to make AC more user friendly.

Thank you.

Peter
_________________________
Peter D. Kim

Top

Moderator:  Indy, JBS, Sandeep 
Shout Box

Who's Online
0 registered (), 7 Guests and 19 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters
Bert 11201
JBS 2483
Sandeep 2192
Wendell365 2184
Leslie 2002
ryanjo 1994
Wayne 1889
Steven 1716
Indy 1710
hockeyref 1669
Newest Members
KATHYS, TM Craft, Mr.Updoxer, carolep, RichieB
4409 Registered Users
Forum Stats
4409 Members
16 Forums
7847 Topics
70553 Posts

Max Online: 172 @ 11/06/17 05:20 PM