Amazing Charts User Board
Most Recent Posts
United Health care BeconLBS and AC
by practice
09:43 PM
SBS 2011 Essentials - expanding hard drive storage
by GoBruins
05:28 PM
Wish List - Easy Fixes
by Bert
05:02 PM
New Clinical Check In System
by Wayne
02:19 PM
A little breathing room for providers and vendors?
by StLawrence
01:06 AM
Persistent Runtime Errors on all clients
by Bert
12:43 AM
Changing Current Med list not reflecting after note is saved
by chazli
07/28/14 09:12 PM
Penalty for Non-Par Physicians
by wmadrs
07/28/14 09:06 PM
Encounter Creation
by mankarious
07/28/14 06:37 PM
Dragon NaturallySpeaking 13 Review
by TomHamilton
07/28/14 02:39 PM
Power/Internet Outage Contingency Plans for Paperless Office?
by Tomastoria
07/28/14 05:07 AM
Issues with AC Cloud
by jhowland
07/26/14 01:36 AM
Forced AC Reset over updating a credit card?
by MJK
07/25/14 08:17 PM
New Version 7 Users Unite!
by MaryM
07/25/14 04:10 PM
MedFx implementation
by sambo
07/25/14 02:54 PM
Topic Options
#42159 - 03/07/12 06:16 PM Referring dr missing (medicare claims)
DrBernardStaff Offline
Member

Registered: 07/15/10
Posts: 37
Loc: Belvidere, NJ
We are using office ally to up load our claims. We finally have our medicare straightened out and the claims are getting to medicare. Now I have a problem with denials for referring dr. We do our own blood collections in the office, ekg, etc. The referring dr is the dr in our office. My old billing system, I would just fill in the dr here automatically when entering each visit. How do I make each visit show the referring as the dr here without having to add it to each medicare patients profile? I want to set this as a default.

Ruth

Top
#45974 - 06/12/12 11:38 PM Re: Referring dr missing (medicare claims) [Re: DrBernardStaff]
ynzynz Offline
Member

Registered: 10/27/05
Posts: 1
Loc: Annandale, VA
Thank you for your interesting post. I have recently started to use OA for submission of claims and have run into multitude of problems setting up the medicare carrier. The default settings of AC are causing some issues and I am also very interested in the ability to change those "default" settings. My wife is the office manager and she has utilized PC ACE Pro 32 for medicare submissions and now want to try using OA as it seems to work well for the other third party carriers.
However, even after setting up the EDI submitter ID for OA the exported file seems to have many field mismatches due to the 'default' settings. One of the AC techs suggested using the AC preferred 1500 format. I tried and the submission was rejected....

I think your post was very interesting and deserves much attention and I would welcome the help of the many users to make AC more user friendly.

Thank you.

Peter
_________________________
Peter D. Kim

Top

Moderator:  Indy, Sandeep 
Shout Box

Who's Online
0 registered (), 5 Guests and 15 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters
Bert 9749
JBS 2074
Leslie 1954
Sandeep 1930
Wendell365 1851
ryanjo 1772
Wayne 1739
Steven 1689
hockeyref 1654
dgrauman 1500
Newest Members
TGrollmes, Bernard, mankarious, crzybliss, JSDeWeerd
3855 Registered Users