Amazing Charts User Board
Most Recent Posts
using amazing charts search
by lynn
Yesterday at 05:56 PM
Exempt from Reporting
by NeuroDawg
Yesterday at 02:23 PM
Practice Management training
by Norm_Numerof
03/27/15 11:01 PM
Installing on Win 8.1
by hikermike
03/27/15 11:00 PM
The Adventures of Timmy the Preauth Number and His Foray Into EZClaim
by Norm_Numerof
03/27/15 10:44 PM
Verifying Offsite Backup
by koby
03/27/15 07:42 PM
User Group Meeting at Pri-med West, April 10th
by Sandeep
03/26/15 05:14 PM
chart signing problem
by pa_marc
03/26/15 04:11 PM
Direct Messaging
by Wayne
03/26/15 12:26 AM
Unbilled charges Report
by rsag
03/26/15 12:21 AM
AC updates
by koby
03/25/15 10:21 PM
System Slowness
by Indy
03/25/15 08:23 PM
AC in the Cloud/V 7 or 8
by Tomastoria
03/25/15 03:41 PM
Of Hybrid Practices and Sharks .....
by Indy
03/25/15 01:54 PM
Board Rules and Shout Box
by Wendell365
03/25/15 03:05 AM
Topic Options
#42159 - 03/07/12 06:16 PM Referring dr missing (medicare claims)
DrBernardStaff Offline
Member

Registered: 07/15/10
Posts: 43
Loc: Belvidere, NJ
We are using office ally to up load our claims. We finally have our medicare straightened out and the claims are getting to medicare. Now I have a problem with denials for referring dr. We do our own blood collections in the office, ekg, etc. The referring dr is the dr in our office. My old billing system, I would just fill in the dr here automatically when entering each visit. How do I make each visit show the referring as the dr here without having to add it to each medicare patients profile? I want to set this as a default.

Ruth

Top
#45974 - 06/12/12 11:38 PM Re: Referring dr missing (medicare claims) [Re: DrBernardStaff]
ynzynz Offline
Member

Registered: 10/27/05
Posts: 1
Loc: Annandale, VA
Thank you for your interesting post. I have recently started to use OA for submission of claims and have run into multitude of problems setting up the medicare carrier. The default settings of AC are causing some issues and I am also very interested in the ability to change those "default" settings. My wife is the office manager and she has utilized PC ACE Pro 32 for medicare submissions and now want to try using OA as it seems to work well for the other third party carriers.
However, even after setting up the EDI submitter ID for OA the exported file seems to have many field mismatches due to the 'default' settings. One of the AC techs suggested using the AC preferred 1500 format. I tried and the submission was rejected....

I think your post was very interesting and deserves much attention and I would welcome the help of the many users to make AC more user friendly.

Thank you.

Peter
_________________________
Peter D. Kim

Top

Moderator:  Indy, JBS, Sandeep 
Shout Box

Who's Online
0 registered (), 0 Guests and 14 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters
Bert 10050
JBS 2182
Sandeep 1989
Leslie 1981
Wendell365 1975
ryanjo 1829
Wayne 1816
Steven 1711
hockeyref 1654
dgrauman 1518
Newest Members
Hmcsevier, snohcenter1, JohnG, health77, BarbaraJJ
3989 Registered Users