Amazing Charts User Board
Most Recent Posts
Please create Updox Patient Messaging folder in Imported items.
by Zak
8.2.2 out who is using it
by Zak
Order Groups
by Marty_PA
11:59 PM
Delete lab(s) from inbox
by Marty_PA
09:40 PM
Secure messages automatically saved in chart
by Wayne
04:58 PM
VIS statements for Vaccines
by Raj1
03:04 PM
a (hopefully) simple request
by Wayne
04/26/15 10:17 PM
Error when replying to message
by barcafan1990
04/26/15 02:12 AM
Help with integration of my current PM (MOMSAT) and AC
by gcarcamo
04/25/15 03:17 PM
Remote Access: Multiple Offices/Locations [2015]
by Sandeep
04/24/15 09:59 PM
AC Practice Management -- initial experience
by NeuroDawg
04/24/15 05:42 PM
Satisfaction with Amazing Charts in the Cloud.
by Indy
04/24/15 05:30 PM
RAM expansion using ReadyBoost
by Wayne
04/24/15 03:40 PM
Orders, or disorder.
by LuisP
04/24/15 03:21 PM
Secure tab
by gcarcamo
04/24/15 11:38 AM
Topic Options
#42159 - 03/07/12 06:16 PM Referring dr missing (medicare claims)
DrBernardStaff Offline
Member

Registered: 07/15/10
Posts: 43
Loc: Belvidere, NJ
We are using office ally to up load our claims. We finally have our medicare straightened out and the claims are getting to medicare. Now I have a problem with denials for referring dr. We do our own blood collections in the office, ekg, etc. The referring dr is the dr in our office. My old billing system, I would just fill in the dr here automatically when entering each visit. How do I make each visit show the referring as the dr here without having to add it to each medicare patients profile? I want to set this as a default.

Ruth

Top
#45974 - 06/12/12 11:38 PM Re: Referring dr missing (medicare claims) [Re: DrBernardStaff]
ynzynz Offline
Member

Registered: 10/27/05
Posts: 1
Loc: Annandale, VA
Thank you for your interesting post. I have recently started to use OA for submission of claims and have run into multitude of problems setting up the medicare carrier. The default settings of AC are causing some issues and I am also very interested in the ability to change those "default" settings. My wife is the office manager and she has utilized PC ACE Pro 32 for medicare submissions and now want to try using OA as it seems to work well for the other third party carriers.
However, even after setting up the EDI submitter ID for OA the exported file seems to have many field mismatches due to the 'default' settings. One of the AC techs suggested using the AC preferred 1500 format. I tried and the submission was rejected....

I think your post was very interesting and deserves much attention and I would welcome the help of the many users to make AC more user friendly.

Thank you.

Peter
_________________________
Peter D. Kim

Top

Moderator:  Indy, JBS, Sandeep 
Shout Box

Who's Online
1 registered (Zak), 6 Guests and 10 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters
Bert 10095
JBS 2195
Sandeep 2039
Wendell365 1988
Leslie 1983
Wayne 1856
ryanjo 1837
Steven 1711
hockeyref 1654
dgrauman 1518
Newest Members
jacksonmed, CWDoc, jjohn1022, ksims, Kelley
4003 Registered Users