Amazing Charts User Board
Most Recent Posts
AC support must reencrypt .enc backup file before restoring
by koby
Today at 04:27 PM
Accessing database from another location questions?
by Bert
Today at 04:23 AM
Multiple Signatures
by barcafan1990
07/22/16 06:31 PM
abusive patients and work place violence
by ryanjo
07/22/16 03:24 PM
Search for unmigrated insurance
by Bert
07/22/16 02:18 PM
Chromebook
by jimmie
07/21/16 05:56 PM
PCMH
by HeatherS
07/21/16 05:06 PM
Undo Check-In
by [email protected]
07/21/16 03:43 PM
Where is my UPDOX DESKTOP APP????
by Indy
07/20/16 09:54 PM
about template
by [email protected]
07/20/16 02:52 PM
Amazing Charts has encountered an issue...
by LuisP
07/19/16 05:28 PM
PQRS and Meaningful Use
by Michigan
07/19/16 02:26 PM
AC 9.1 speed - better with fresh install?
by GoBruins
07/19/16 02:01 PM
Class 4 Laser
by AlleyC
07/19/16 01:49 PM
DMPE 2.3 patch for Windows 10
by Raj1
07/19/16 01:05 PM
Topic Options
#42159 - 03/07/12 06:16 PM Referring dr missing (medicare claims)
DrBernardStaff Offline
Member

Registered: 07/15/10
Posts: 44
Loc: Belvidere, NJ
We are using office ally to up load our claims. We finally have our medicare straightened out and the claims are getting to medicare. Now I have a problem with denials for referring dr. We do our own blood collections in the office, ekg, etc. The referring dr is the dr in our office. My old billing system, I would just fill in the dr here automatically when entering each visit. How do I make each visit show the referring as the dr here without having to add it to each medicare patients profile? I want to set this as a default.

Ruth

Top
#45974 - 06/12/12 11:38 PM Re: Referring dr missing (medicare claims) [Re: DrBernardStaff]
ynzynz Offline
Member

Registered: 10/27/05
Posts: 1
Loc: Annandale, VA
Thank you for your interesting post. I have recently started to use OA for submission of claims and have run into multitude of problems setting up the medicare carrier. The default settings of AC are causing some issues and I am also very interested in the ability to change those "default" settings. My wife is the office manager and she has utilized PC ACE Pro 32 for medicare submissions and now want to try using OA as it seems to work well for the other third party carriers.
However, even after setting up the EDI submitter ID for OA the exported file seems to have many field mismatches due to the 'default' settings. One of the AC techs suggested using the AC preferred 1500 format. I tried and the submission was rejected....

I think your post was very interesting and deserves much attention and I would welcome the help of the many users to make AC more user friendly.

Thank you.

Peter
_________________________
Peter D. Kim

Top

Moderator:  Indy, JBS, Sandeep 
Shout Box

Who's Online
0 registered (), 4 Guests and 46 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters
Bert 10775
JBS 2378
Sandeep 2155
Wendell365 2109
Leslie 1998
ryanjo 1950
Wayne 1889
Steven 1714
hockeyref 1654
Indy 1538
Newest Members
sandyj, [email protected], Fritz, sookie, GuillermoHunt
4240 Registered Users
Forum Stats
4240 Members
15 Forums
7523 Topics
68110 Posts

Max Online: 160 @ 10/14/15 08:53 PM